Kjøp nå: Tørket lavendel og roseknopper

Den sterkt duftende blomsten Rosa Damascena rose og Lavandula Intermedia Lavender. Naturlige blomster fra hagene til de blomsterduftende landsbyene som ligger i Isparta. Vi har forsiktig tørket lavendelblomstene og roseknoppene våre, som vi har valgt ut for deg i hagen.

 

Blomstene, bladene og essensielle oljene er et symbol på udødelig kjærlighet og lojalitet. Denne planten ble ofte brukt i antikken for å gi friskhet og lett duft til ulike personlige gjenstander som klær, hud og hår.

 

De er blant de eldste blomstene i menneskets historie og skilles lett fra andre aromatiske plantearter ved sin sterke duft, stille og langvarige virkning. Når du åpner pakken kan du kjenne og lukte friskheten

 

Beholdningen av plantene er fra det året de høstes, vi overfører ikke beholdning og plante til neste år. Å bruke planter som er mer enn ett år gamle vil ikke gi deg noen fordel. Perioden hvor det aktive stoffet i plantene er på sitt høyeste er 1 år fra innsamlingsdatoen. Den aktive ingrediensen i plantene er av høyeste nivå og er av farmasøytisk kvalitet.

 

Oppbevaringsforhold: Oppbevar helst de tørkede blomstene i et tørt, rent og kjølig miljø og i en glasskrukke eller pose og vekk fra direkte sollys og lys.

Bildene tilhører vårt firma og produktet du mottar er produktet på bildet.

 

Plantene til vårt registrerte varemerke Vitex Natura er nøye pakket og levert til deg.

 

Bruk lavendelblomster:

Kosmetisk lavendel. Lavendelblomstene har mange gode egenskaper og er den mest brukte naturlige ingrediensen i hudpleieprodukter. Den støtter blant annet gjenopprettingen av huden og hjelper til med å slappe av. Legg litt tørket lavendel i en beholder og plasser den i stuen eller soverommet for en herlig lavendelduft. Duften har en avslappende effekt og hjelper deg med å sove bedre.

De tørkede blomstene gir en behagelig duft til hjemmetekstilene dine. Populære i garderober, kommoder og garderober, fordi de gir tekstiler en herlig naturlig duft og gir effektiv beskyttelse mot klesmøll.

For et godt dufttilskudd, i en liten pose, i tørketrommelen.

Lavendelduftposer henges også ofte på barnerom, fordi duften virker avslappende på de minste og bidrar til en god natts søvn.

Fantastisk til bryllup, fester, urtebad, drømmeputer og mye annet håndverk.

 

Egnet for:

Fremstilling av naturlig såpe, badesalt, badebomber, i en duftpose, som en duftbærer og i en blomsterpotpurri.

 

Bruk roseknopper:

Når du lager natursåpe, badesjokolade, badesalt, badebomber, i en duftpose, som duftbærer og i en blomsterpotpurri.

Fantastisk til bryllup, fester, urtebad, drømmeputer og mye annet håndverk.

Du kan bruke disse tørkede, matkvalitets roseknoppene, roseknoppene som dekorasjon på iskrem, kaker, paier, smultringer, eclairs og andre søte godsaker. Knoppene er spiselige og kan også brukes til te, sirup, gourmetmat, salater, cocktailer, isbiter, drinker, sjokolade, milkshakes, godtersmak, rosehonning, rosesyltetøy, roselikør og rosesirup.

 

BESØK BUTIKKEN VÅR HER FOR Å SE VÅRE "LAGE DITT EGET BADESALT"-PRODUKTER.

Sorter etter

Rimelige tannimplantater

Health & Aesthetics

Handlevogn

Ingen varer i handlevognen.

Le Serail Marseille såpeflak

Le Serail Marseille såpe

Tyrkiske viner

© 2008 - 2024 VitexNatura Naturligt friskt! | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore