Angrerett

Når du returnerer bestillingen din, vil vi refundere beløpene du betalte. Så også frakt- og betalingskostnadene du har pådratt deg når du bestiller. Selve returen er på bekostning av kunden.

Avbestillingsskjema (nedlasting) Stryk ut det som ikke gjelder

(bare fyll ut og returner dette skjemaet sammen med artiklene hvis du vil si opp kontrakten)

Til: Vitex Natura, Cantecleerstraat 42, 6217 BX Maastricht, info@vitexnatura-wholesale.com

Jeg / vi * deler / deler (*) informerer deg herved om at jeg / vi (*) tilbakekaller / tilbakekaller vår avtale om salg av følgende varer (*): _________________________________

Bestilt på (*) / mottatt på (*): _________________________________

Bestillingsnummer (finner du på faktura, kvittering og leveringsbekreftelse): ________________

Navn : ___________________________________________________________

Adresse: __________________________________________________________________

Forbrukerens (e) signatur (bare hvis dette skjemaet sendes på papir)

Dato: ______________________________________________________________________________

Angrerett: Du har rett til å trekke deg fra kontrakten innen 14 dager uten å oppgi noen grunn. Uttaksperioden utløper 14 dager etter den dagen da du eller en tredjepart utpekt av deg, som ikke er transportør, tar fysisk vare på den siste varen. For å utøve angreretten, må du informere oss om din beslutning om å trekke deg fra kontrakten ved hjelp av en entydig uttalelse (f.eks. Skriftlig per post eller e-post). Du kan bruke dette uttaksskjemaet til dette, men du er ikke forpliktet til å gjøre det. Du kan også sende dette skjemaet eller en hvilken som helst annen klart formulert uttalelse via e-post til info@vitexnatura-wholesale.com. Hvis du bruker dette alternativet, vil vi umiddelbart sende deg en bekreftelse på mottak av kanselleringen din via e-post. For å oppfylle angrefristen er det tilstrekkelig for deg å sende din kommunikasjon om din utøvelse av angreretten før uttaksperioden er utløpt. Produktet kan bare returneres hvis produktet fremdeles er ubrukt i den originale, uskadede og uåpnede emballasjen som returneres (produktet kan ikke ha blitt brukt og må fortsatt være salgbart; kunden kan se på produktet, men ikke bryte lukkingen, tas ut av emballasjen eller tas i bruk). Du bærer kostnadene for returforsendelsen selv. Produktet må være uskadet og komplett og i originalemballasjen, med tilstrekkelig porto, sendes til:

Vitex Natura,

Cantecleestraat 42

6217BX Maastricht - Nederland

Konsekvenser av kanselleringen: Hvis du sier opp kontrakten, vil du motta alle betalinger du har gjort til det tidspunktet, inkludert leveringskostnader, uten forsinkelse innen 14 dager etter mottak av varene fra oss. Vi venter med tilbakebetaling til vi har mottatt varene tilbake.

Rimelige tannimplantater

Health & Aesthetics

Handlevogn

Ingen varer i handlevognen.

Le Serail Marseille såpeflak

Le Serail Marseille såpe

Tyrkiske viner

© 2008 - 2023 VitexNatura Naturligt friskt! | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore