Personvern og informasjonskapsler

Personvernregler


Nettbutikken Vitex Natura Wholesale er et produkt fra Vitex Natura Wholesale.
Vitex Natura lagrer og bruker bare personopplysningene som blir gitt direkte eller som det er klart at de blir gitt til VitexNatura. Disse dataene er inkludert i kundefilen til Vitex Natura for gjennomføring av en avtale.
I tillegg ved å oppgi dataene samtykker du i bruken av disse dataene for følgende formål:
Korrekt funksjon av applikasjonen i Vitex Natura nettbutikk.
Behandle bestillinger
Sende utsendelser av Vitex Natura.


Informasjonskapsler
Vitex Natura kan samle inn og analysere informasjon om bruken av dette nettstedet, inkludert domenenavnet, antall treff, de besøkte sidene, forrige og påfølgende besøkte nettsteder og varigheten av brukerøkten.
Disse dataene kan samles inn ved hjelp av en informasjonskapsel. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som websidertjeneren vår plasserer på harddisken din. Hvis du ønsker det, kan du tillate eller forhindre bruk av informasjonskapsler ved å endre innstillingene i nettleseren din.


Nettsider til tredjeparter
Denne personvernerklæringen gjelder ikke tredjepartsnettsteder som er lenket til dette nettstedet ved hjelp av lenker.
Endringer i personvernregler
VitexNatura forbeholder seg retten til å gjøre endringer i denne personvernregelen. Den siste versjonen vil alltid være tilgjengelig på mijnwebwinkel.nl/voorwaarden-siden.
Du kan adressere forespørsler om tilgang og endringer i dine personlige data eller klager om personvern til:
e-post info@vitexnatura-wholesale.com

 
Personvernregler Vitex Natura

Denne siden ble sist endret 12-06-2020.
Vi er klar over at du har tillit til oss. Vi ser det derfor som vårt ansvar å beskytte personvernet ditt. På denne siden vil vi fortelle deg hvilke data vi samler inn når du bruker nettstedet vårt, hvorfor vi samler inn disse dataene og hvordan vi forbedrer brukeropplevelsen din. På denne måten forstår du nøyaktig hvordan vi jobber.
Denne personvernerklæringen gjelder tjenestene til [Firmanavn]. Du bør være oppmerksom på at VitexNatura ikke er ansvarlig for personvernpraksis på andre nettsteder og ressurser. Ved å bruke dette nettstedet indikerer du at du godtar personvernreglene.
VitexNatuura respekterer personvernet til alle brukere av nettstedet og sørger for at den personlige informasjonen du gir oss blir behandlet konfidensielt.
Vår bruk av innsamlede data brukes bare for å oppfylle dine bestillinger.
Når du registrerer deg for en av tjenestene våre, ber vi deg oppgi personlig informasjon. Disse dataene brukes til å utføre tjenesten. Dataene lagres på VitexNaturas egne sikre servere. Vi vil ikke kombinere denne informasjonen med annen personlig informasjon som vi har.
Når du sender en e-post eller andre meldinger til oss, kan vi beholde disse meldingene. Noen ganger ber vi deg om dine personlige opplysninger som er relevante for den aktuelle situasjonen. Dette gjør det mulig å behandle spørsmålene dine og svare på dine forespørsler. Dataene lagres på sikre servere til Vitex Natura eller fra en tredjepart. Vi vil ikke kombinere denne informasjonen med annen personlig informasjon som vi har.


Informasjonskapsler
Vi samler inn data for forskning for å få bedre innsikt i kundene våre slik at vi kan skreddersy tjenestene våre deretter.
Dette nettstedet bruker "cookies" (små tekstfiler plassert på datamaskinen din) for å hjelpe nettstedet med å analysere hvordan brukere bruker nettstedet. Informasjonen generert av informasjonskapselen om din bruk av nettstedet kan overføres til sikre servere til Vitex Natura. Vi bruker denne informasjonen for å holde rede på hvordan du bruker nettstedet, for å samle rapporter om nettstedaktivitet og for å tilby andre tjenester relatert til nettstedaktivitet og internettbruk.
Vi samler ikke inn eller bruker informasjonen til andre formål enn de som er beskrevet i denne personvernerklæringen med mindre vi har fått ditt forutgående samtykke.
Informasjonen blir ikke delt med tredjeparter. I noen tilfeller kan informasjonen deles internt. Våre ansatte er forpliktet til å respektere konfidensialiteten til dine data.
Denne personvernerklæringen er skreddersydd for bruken av og mulighetene på dette nettstedet. Eventuelle endringer og / eller endringer på dette nettstedet kan føre til endringer i denne personvernerklæringen. Det anbefales derfor å jevnlig lese denne personvernerklæringen.
Valg for personopplysninger

Vi tilbyr alle besøkende muligheten til å se, endre eller slette all personlig informasjon som for øyeblikket blir gitt til oss.

Rediger / avmeld nyhetsbrevstjeneste
Nederst på hver utsendelse finner du muligheten til å endre informasjon eller avslutte abonnementet.
Hvis du vil endre dataene dine eller ønsker å få deg ut av filene våre, kan du kontakte oss. Se kontaktinformasjonen nedenfor.

Slå av informasjonskapsler
De fleste nettlesere er satt til å akseptere informasjonskapsler, men du kan tilbakestille nettleseren din for å avvise alle informasjonskapsler eller for å indikere når en informasjonskapsel blir sendt. Imidlertid kan det hende at enkelte funksjoner og tjenester på våre og andre nettsteder ikke fungerer som de skal hvis informasjonskapsler er deaktivert i nettleseren din.

Spørsmål og tilbakemeldinger
Vi sjekker regelmessig om vi overholder disse personvernreglene. Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, kan du kontakte oss:
e-post info@vitexnatura-wholesale.com

Handlevogn

Ingen varer i handlevognen.

Le Serail Marseille såpeflak

Le Serail Marseille såpe

Tyrkiske viner

© 2008 - 2024 VitexNatura Naturligt friskt! | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore