Roseknopper av tørket matkvalitet 50g

Vorige Vare 2 av 4 Volgende
€ 8,95 (inkludert MVA)

Den sterkt duftende blomsten Rosa Damascena steg fra hagene til de roseduftende landsbyene som ligger i Isparta.

 

Selv om det er 24 rosearter i floraen i Tyrkia, er den som brukes til å skaffe roseolje den kultiverte Rosa Damascena, også kjent som Isparta-rosen. Det er en flerårig, tornet og hardfør plante som blir mellom 1,5-3 m.

 

Den er en av de eldste blomstene i menneskets historie og skilles lett fra andre rosevarianter ved sin sterke og unike duft. Den søte og behagelige duften etterlater et uforglemmelig inntrykk. Rosa Damascena-rosen har et godt rykte blant roser med sin unike duft. Når du åpner pakken kan du kjenne og lukte friskheten.

 

Beholdningen av plantene er fra det året de høstes, vi overfører ikke beholdning og plante til neste år. Å bruke planter som er mer enn ett år gamle vil ikke gi deg noen fordel. Perioden hvor det aktive stoffet i plantene er på sitt høyeste er 1 år fra innsamlingsdatoen. Den aktive ingrediensen i plantene er av høyeste nivå og er av farmasøytisk kvalitet.

 

Bruk:

Når du lager natursåpe, badesjokolade, badesalt, badebomber, i en duftpose, som duftbærer og i en blomsterpotpurri.

 

Fantastisk til bryllup, fester, urtebad, drømmeputer og mye annet håndverk.

 

Du kan bruke disse tørkede, matkvalitets roseknoppene, roseknoppene som dekorasjon på iskrem, kaker, paier, smultringer, eclairs og andre søte godsaker. Knoppene er spiselige og kan også brukes til te, sirup, gourmetmat, salater, cocktailer, isbiter, drinker, sjokolade, milkshakes, godtersmak, rosehonning, rosesyltetøy, roselikør og rosesirup.

 

Lagringsforhold:

Oppbevar helst de tørkede roseknoppene i et tørt, rent og kjølig miljø og i en glasskrukke eller pose og ute av direkte sollys og lys.

 

Ingredienser: Rose Blossom (Rosa Damascena).

Plantene til vårt registrerte varemerke Vitex Natura er nøye pakket og levert til deg. Bildene tilhører vårt firma og produktet du mottar er produktet på bildet.

 

Våre produkter er av god kvalitet. Kvaliteten og de nye produktene vi tilbyr våre forbrukere kjennetegnes ved et nøye utvalg av ingredienser, duft og lukt. Du trenger bare noen få av disse blomstene for en god effekt. Veldig aromatisk, autentisk roseduft. Naturlig soltørket for maksimal bevaring av duft, farge og tekstur.

 

Ved kontakt med øynene, skyll grundig med rent vann og oppsøk lege om nødvendig.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Spesifikasjon Beskrivelse
Strekkode 9507572291726

Rimelige tannimplantater

Health & Aesthetics

Handlevogn

Ingen varer i handlevognen.

Le Serail Marseille såpeflak

Le Serail Marseille såpe

Tyrkiske viner

© 2008 - 2023 VitexNatura Naturligt friskt! | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore