Tørkede lavendelblomster 200g

Vorige Vare 3 av 4 Volgende
€ 10,95 (inkludert MVA)

Lavandula Intermedia Lavendel. Naturlige lavendelblomster fra hagene til de lavendelduftende landsbyene som ligger i Isparta. Vi har tørket lavendelen vår nøye, som vi har valgt ut for deg i hagen.

 

Blomstene, bladene og den essensielle oljen av lavendel er et symbol på udødelig kjærlighet og lojalitet. Denne planten ble ofte brukt i antikken for å gi friskhet og lett duft til ulike personlige gjenstander som klær og hår. Det er en innfødt plante som er 2500 år gammel. Denne planten kommer opprinnelig fra Middelhavet, Midtøsten og India. Den tidligste registrerte bruken av lavendel dateres tilbake til det gamle Egypt.

 

Den er en av de eldste blomstene i menneskets historie og er lett å skille fra andre aromatiske plantearter ved sin sterke duft, stille og langvarige virkning. Den søte og velduftende duften etterlater et uforglemmelig inntrykk. Lavendel har et betydelig rykte blant blomster for sin unike duft. Når du åpner pakken kan du kjenne og lukte friskheten

 

Beholdningen av plantene er fra det året de høstes, vi overfører ikke beholdning og plante til neste år. Å bruke planter som er mer enn ett år gamle vil ikke gi deg noen fordel. Perioden hvor det aktive stoffet i plantene er på sitt høyeste er 1 år fra innsamlingsdatoen. Den aktive ingrediensen i plantene er av høyeste nivå og er av farmasøytisk kvalitet.

 

Oppbevaringsforhold: Oppbevar helst den tørkede lavendelen i et tørt, rent og kjølig miljø og i en glasskrukke eller en pose og ikke i direkte sollys og lys.

 

Plantene til vårt registrerte varemerke Vitex Natura er nøye pakket og levert til deg. Bildene tilhører vårt firma og produktet du mottar er produktet på bildet.

 

Bruk:

Kosmetisk lavendel. Lavendelblomstene har mange gode egenskaper og er den mest brukte naturlige ingrediensen i hudpleieprodukter. Den støtter blant annet gjenopprettingen av huden og hjelper til med å slappe av. Legg litt tørket lavendel i en beholder og plasser den i stuen eller soverommet for en herlig lavendelduft. Duften har en avslappende effekt og hjelper deg med å sove bedre.

 

De tørkede blomstene gir en behagelig duft til hjemmetekstilene dine. Populære i garderober, kommoder og garderober, fordi de gir tekstiler en herlig naturlig duft og gir effektiv beskyttelse mot klesmøll.

 

For et godt dufttilskudd, i en liten pose, i tørketrommelen.

 

Lavendelduftposer henges også ofte på barnerom, fordi duften virker avslappende på de minste og bidrar til en god natts søvn.

 

Fantastisk til bryllup, fester, urtebad, drømmeputer og mye annet håndverk.

 

Egnet for:

Fremstilling av naturlig såpe, badesalt, badebomber, i en duftpose, som en duftbærer og i en blomsterpotpurri.

 

Ingredienser: Lavendel (Intermedia).

Våre produkter er av god kvalitet. Kvaliteten og de nye produktene vi tilbyr våre forbrukere kjennetegnes ved et nøye utvalg av ingredienser, duft og lukt.

 

Ved kontakt med øynene, skyll grundig med rent vann og oppsøk lege om nødvendig.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Spesifikasjon Beskrivelse
Strekkode 9508223765627

Rimelige tannimplantater

Health & Aesthetics

Handlevogn

Ingen varer i handlevognen.

Le Serail Marseille såpeflak

Le Serail Marseille såpe

Tyrkiske viner

© 2008 - 2023 VitexNatura Naturligt friskt! | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore