Lær mer: TOG verdsetter det du trenger å vite

Hva du trenger å vite om TOG-verdien

Er barnet ditt for varmt eller for kaldt? Det er noen ganger vanskelig å måle. Det er sant at den nyfødte babyen din ennå ikke er veldig flink til å regulere kroppstemperaturen. Da er det godt å vite at litt for kaldt er bedre enn litt for varmt! Heldigvis er det retningslinjer for å stikke den lille inn slik at han / hun ikke blir for varm eller kald raskt. Vi vil fortelle deg mer om dette i denne bloggen.


Sunn fornuft
Du vet hvor irriterende en seng som er for varm. Du svetter og blir tett. Du kaster det varme teppet eller dynen fra deg. Babyen din kan ikke gjøre dette selv ennå. Så prøv å sjekke innimellom hvordan barnet ditt har det. Føles ikke hodet for varmt? Er føttene og nakken for kald? Er babyen din svett og klam? Spesielt når influensa er involvert, må varmen kunne gå et sted. Vel, du kan estimere selv hvor varmt eller kaldt det er i rommet. Og igjen: bedre litt for kaldt enn for varmt!

Hold det kult
Forskning viser at babyer kan bli tette i en seng som er for varm og for "full". Babyen kan rulle på magen og ha for lite frisk luft med ansiktet mot eller under en pute eller dyne. Og hvis babyen er innpakket for varmt, kan kroppstemperaturen stige usunt. Spesielt hvis du varmer opp soverommet selv ... 18 grader Celsius er varmt nok!

Fortsatt å se på TOG Å
sjekke deg selv og bruke sunn fornuft er den beste metoden for å la barnet sove trygt. I tillegg er det også et teknisk hjelpemiddel: TOG-verdien. Dette er et poengsystem for den isolerende kvaliteten på sengetekstiler. Jo kaldere miljøet er, desto høyere kan TOG-verdien være. Og omvendt: jo varmere soverommet, jo mindre TOG trenger du. TOG står for Thermal Overall Grade og TOG-verdien indikerer i hvilken grad kroppsvarmen blir beholdt i for eksempel soveposer, under tepper, swaddlere og klær, etc.

TOG-verdien øker fra 0 til 4 og gjelder bare ved romtemperatur. Du kan ikke bruke TOG-verdien utendørs.

Retningslinjer for temperaturkontroll
Nedenfor er et diagram over TOG-verdien i forhold til omgivelsestemperaturen.

Romtemperatur / Total maksimal TOG-verdi

16-19 ° C à opprettholde en TOG-verdi på ca. 2,5. Retningslinjen for dette er bleie, romper, sovepose eller teppe.

20-22 ° C à opprettholde en TOG-verdi på omtrent 2,0. Retningslinjen for dette er en bleie, romper / laken og sovepose eller teppe.

23-24 ° C opprettholder en TOG-verdi på ca. 1,0. Retningslinjen for dette er en bleie og romper / laken.

+24 ° C à opprettholde en TOG-verdi på omtrent 0,5. Retningslinjen for dette er bare en bleie.

Merk: TOG-verdier kan ikke legges sammen. Dette har å gjøre med det isolerende luftlaget som er mellom to lag. Dette luftlaget skaper alltid ekstra varme. Lytt til dine egne følelser og bruk sunn fornuft.

Handlevogn

Ingen varer i handlevognen.

Le Serail Marseille såpeflak

Le Serail Marseille såpe

Tyrkiske viner

© 2008 - 2024 VitexNatura Naturligt friskt! | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore