Anatoliasalt 100% naturlige mineraler 500g

Vare 1 av 2
€ 3,95 (inkludert MVA)

Med Anatolie Bath Salt fra Vitex Natura frigjør du kropp og sinn fra en anstrengende, endeløs dag og fordyper deg i et sted med fred, avslapning og ro.

 

Anatolia-innsjøsaltet med sin avslappende, eksfolierende og avsvellende effekt brukes under badet for et øyeblikks ren avslapning, i et basseng med varmt vann eller som en eksfolierende skrubbmassasje under dusjen, hammam eller bad. Fordi saltkrystallene er ubehandlet og blandet for hånd, er viktige mineraler som magnesium, kalium og sink godt bevart og du har ekstra gunstige effekter i badekaret. Derfor er kornet til dette naturlige badesaltet større enn med maskinblandet badesalt.

 

Funksjoner og fordeler:

Nærer, reparerer og beroliger tørr og sensitiv hud

For intens avslapning og velvære

Smelter slitne muskler og skaper en koselig kokong av velvære.

Det fremmer syre-base-balansen i kroppen.

Det er nyttig å øke lavt blodtrykk

Den har mikrodrepende funksjon

Saltet egner seg til konsum og gir en fin smak til måltidene

For enhver hudtype og en babymyk hudfølelse

100 % naturlig krystallsalt

Fullpakket med mineraler som magnesium, kalium og sink

Inneholder ikke jod

Veganer: Ja

 

Tips: Det anatoliske badesaltet er også ideelt som kroppsskrubb. Masser enkelt og forsiktig badesaltet inn i huden med en klut, massasjebørster eller naturlig svamp. Ønsker du å gi badesaltet noe ekstra, tilsett en ekstra ingrediens i badesaltet. F.eks. Vitex Natura Sodium Bicarbonate, Vitex Natura tørkede roseknopper, Vitex Natura tørket lavendel eller noen dråper Vitex Natura eterisk olje.

 

Merk: Salt er salt, uansett hvilket navn det har og hvor det kommer fra. Derfor er det fortsatt viktig at du holder deg til den maksimale anbefalte mengden på 6 gram når den konsumeres, slik at salt forblir sunt for kroppen din. Hjertefondet anbefaler voksne å spise maksimalt 6 gram salt per dag. Dette gjelder IKKE babyer og barn. Det er mindre for barn. Nyrene til babyer og små barn kan ikke håndtere mye salt ennå. Tilsett derfor ikke salt til babyens eller barnets mat.

Handlevogn

Ingen varer i handlevognen.

Le Serail Marseille såpeflak

Le Serail Marseille såpe

Tyrkiske viner

© 2008 - 2024 VitexNatura Naturligt friskt! | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore