Økologisk eselmelksåpe 100g

Vorige Vare 11 av 29 Volgende
€ 3,15 (inkludert MVA)

Cigale Bio Økologisk eselmelksåpe. Den gunstige effekten av eselmelksåpe går tusenvis av år tilbake og er kjent som det aller første skjønnhetsritualet som ble beskrevet. Eselmelk mykgjør huden, har en mild eksfolierende effekt og beskytter huden mot tørrhet og irritasjon.

Ideell for sensitiv og problemhud. Vennlig mot miljøet.

Eselmelk passer for personer med tørr hud, psoriasis, akne, eksem og dermatitt. Dens rike sammensetning med en høy mengde protein og andre ingredienser gjør den til en perfekt såpe for å reparere og fornye hudens egenskaper.

Eselmelk har blitt brukt siden antikken som en anti-rynkeeliksir, som pleier, mykgjør og beskytter huden. Kjøp din håndlagde olivensåpe med eselmelk nå og nyt intens mykhet.

Et esel melkes for hånd 4 til 6 ganger om dagen. Hun gir bare melk når føllet hennes er i nærheten. Et esel gir 1,5 til 2 liter melk per dag. Det som er igjen av den brukes til personlig pleieprodukter. Eselmelk inneholder ingredienser som motvirker aldring av huden. Det er derfor Cleopatra tok et bad med eselmelk hver dag. I det siste har denne melken også blitt brukt i såpe og pleieprodukter. Melken inneholder vitamin A og E og Omega 3 og 6. Såpen pleier og fukter huden din. Økologisk betyr at eselet har fått usprøytet (økologisk) mat. Gresset i enga og høyet er også usprøytet.

Såpen er fin og kremet og lukter bomull. Dette er en litt søt, myk duft. Passer alle hudtyper, også problemhud.

INCI Liste Donkey Soap:
NATRIUMPALMAT**, NATRIUMKOKAAT**, VANN, GLYSERIN**, PARFUME, KOKOGLUKOSID, NATRIUMKLORID, TETRANATRIUMGLUTAMATDIACETAT, DONON'S MELK, CITRONELLOL, LINALOOL, LIMONEN.

* Ingrediens fra økologisk landbruk
**Bearbeidet med økologiske ingredienser

COSMOS ORGANIC sertifisert av Ecocert Greenlife i henhold til COSMOS-standarden tilgjengelig på http://cosmos.ecocert.com.

79,9 % av de totale ingrediensene kommer fra økologisk landbruk.
99,9 % av totalen er av naturlig opprinnelse.

Rimelige tannimplantater

Health & Aesthetics

Handlevogn

Ingen varer i handlevognen.

Le Serail Marseille såpeflak

Le Serail Marseille såpe

Tyrkiske viner

© 2008 - 2023 VitexNatura Naturligt friskt! | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore