Marseille dusj- og badegel Eselmelk 2x250ml

Vare 1 av 6 Volgende
€ 17,95

Denne dusjgelen for eselmelk nærer, fukter og beskytter huden din, og etterlater den smidig, strålende, fast og myk lenger.

Denne Marseille gel dusjsåpen beriket med eselmelk vil berolige huden din.

Såpe med mykgjørende, restrukturerende, regenererende og fuktighetsgivende egenskaper.

Den gunstige effekten av eselmelksåpe går tusenvis av år tilbake og er kjent som det aller første skjønnhetsritualet som ble beskrevet. Eselmelk mykgjør huden, har en mild eksfolierende effekt og beskytter huden mot tørrhet og irritasjon.

Eselmelk passer for personer med tørr hud, psoriasis, akne, eksem og dermatitt. Dens rike sammensetning med en høy mengde protein og andre ingredienser gjør den til en perfekt såpe for å reparere og fornye hudens egenskaper.

Eselmelk har vært brukt siden antikken som en anti-rynkeeliksir, som pleier, mykgjør og beskytter huden. Kjøp din håndlagde olivensåpe med eselmelk nå og nyt intens mykhet.

Et esel melkes for hånd 4 til 6 ganger om dagen. Hun gir bare melk når føllet hennes er i nærheten. Et esel gir 1,5 til 2 liter melk per dag. Det som blir til overs brukes til personlig pleieprodukter. Eselmelk inneholder ingredienser som motvirker aldring av huden. Det er derfor Cleopatra tok et bad med eselmelk hver dag. I det siste har denne melken også blitt brukt i såpe og pleieprodukter. Melken inneholder vitamin A og E og Omega 3 og 6. Såpen pleier og fukter huden din. Økologisk betyr at eselet har fått usprøytet (økologisk) mat. Gresset i enga og høyet er også usprøytet.

Såpen er fin og kremaktig og lukter bomull. Dette er en litt søt, myk duft. Passer for alle hudtyper, også problemhud.

 

Ingredienser (INCI): Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Eselmelk, Cocamide DEA, Sodium Laurety-11 Carboxylate, Parfyme, Glycol Distearate, Steareth-4, Sitronsyre, Sodium Chloride, Anisalkohol, Citronellol, Alpha Isomethyllionone, Geranicioltronellal.

Rimelige tannimplantater

Health & Aesthetics

Handlevogn

Ingen varer i handlevognen.

Le Serail Marseille såpeflak

Le Serail Marseille såpe

Tyrkiske viner

© 2008 - 2023 VitexNatura Naturligt friskt! | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore