Pulver Natriumbikarbonat 1x600g

Vare 7 av 9
€ 5,95 (inkludert MVA)

Ekstra sterk vegetabilsk flekkfjerner for tekstiler. Inneholder ikke animalske stoffer som oksegall, men har samme resultat. Høykonsentrert Marseille Sodium Bicarbonate. Fjerner flekker på stoffer, tepper, gardiner, hender, fettflekker, skitt, fruktflekker, majones, krydder, vin, kaffe, sjokolade, leppestift, blod og blekk. Hjelper mot ugress i hagen.

Dette pulveret kan brukes direkte på flekker som er vanskelige å fjerne i tekstiler. Valgfritt også lett å legge til vaskemaskinen for ekstra kraftige vaskeresultater.

Økologisk formel: ingen konserveringsmiddel, farge eller syntetisk parfyme. Laget i Marseille. Respekterer huden og miljøet: fravær av tilsetningsstoff begrenser risikoen for allergiske reaksjoner og sikrer rask og fullstendig biologisk nedbrytbarhet. Den kan brukes på alle tekstiler.

Bruk:
Pensle flekken som skal behandles med pulveret og gni pulveret godt. La deretter pulveret trekke inn og gjør det i vaskemaskinen eller håndvask.

I dette tilfellet må det "drysses", det vil si, hell små mengder og fordel det så jevnt som mulig. Bakepulver brukes når en "kontakt" -handling er nødvendig:
• Å absorbere lukt (kontakt mellom bikarbonatkornene og den omgivende luften).
• For å rengjøre overflater (det er ofte nødvendig å fukte støtten - svamp eller klut - for å la bakepulveret klebe seg).
• For å bekjempe allergener på madrasser, tepper, tepper.
• Når det blandes med andre pulver: for tilberedning av kaker, blandes det med mel.

Følg med! Test først på en mindre synlig del om tekstilen eller klærne tåler pulveret godt. Oppbevares utilgjengelig for barn!

 

Handlevogn

Ingen varer i handlevognen.

Le Serail Marseille såpeflak

Le Serail Marseille såpe

Tyrkiske viner

© 2008 - 2024 VitexNatura Naturligt friskt! | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore